Friday, June 10, 2011

Steve Wilkos Show: TalkShow Yang Buat Kau Berdarah Hidung!

Pernah tengok Steve Wilkos Show? Well peeps, Steve Wilkos is an ex-cop di Amerika and now currently dia ialah seorang t.v host kepada talk show dia sendiri. But, dia bukan host ntuk talk show cam Oprah Winfrey ya. If you expect to see slow talk or nanges2 sambil tenyeh tisu kat hidung sampai merah, oh sorrrrrry wrong channel. In his show, anda akan lihat betapa tetamu jemputan akan dimaki, diherdik dan jugak pernah skali nyaris dicampak kerusi oleh si botak Steve Wilkos ini ya.

Yeah, your my man Wilkos!

Anyway, Steve Wilkos is not a psycho ya nak angin dengan guess show dia, tetapi guess2 yang dijemput ke show beliau sememangnya asshole dan bebal teramat malah kadang2 harus ditampar berkali2 sehingga berdarah hidung. Choi!

Example? Okay. First clip di bawah. Seorang jantan bernama Oscar berusia 21 menafikan ex-gf dia telah memberanakkan anak dia, dan walaupun da 8 bulan lahir, dia tak pernah bertanggungjawab membantu ex-gf ntuk raise the baby. Sila tengok video nie sampai abes kerana, Oscar telah mengambil DNA test before show and the truth bring the other side of him. Seriously, tengok habis ya.

Ini part 4 of the show. Part yang merungkai semua main issue. Nak tengok whole episode, sila la godek YouTube sampai habis.

Okay, 2nd video ialah about a girl, baru berusia 15 tahun, and dia telah contact Steve Wilkos ntuk meminta bantuan ntuk bagitau mummy dia yang dia telah ter-pregnant and yang paling best, dia tak berapa pasti siapa baby daddy sebab dia main ngan dua orang jantan at the time of the pregnancy. Wow. Dasyat.


Poor the mum. Mesti rabak hati dia kalau tahu anak dia nie camwhore.

Ha... video yang last nie la yang dasyat sekali. Nak senangkan cerita, ianya tentang seorang ayah dan anak perempuan yang gemar melakukan hubungan seks. Sumbang mahram much?! Disgusting people.

Ini harus dibagi penyepak.

ONLY IN AMERICA, people! Kalau la ada kat Malaysia macam nie, sungguh tak terbayang aku.

p/s: videos courtesy of youtube and the people who uploaded it on youtube! :)

No comments:

Post a Comment