Posts

Showing posts from May, 2011

Moving On...

Image
Kesian plak blog nie. Dah lama sangat kan tak update. Malam nie amat sesuai for me to update this blog because basicly, da takder keje, exam is ended, I'm on a 4 months holidays and all I can do all day is sitting in front of my laptop, bite anyone that interrupted me because I am busy pretending that I was working hard in the office but really I was just Facebook-ing, on my bed, in front of the 34' Full LED Sharp tv, which are nothing like in an office... Hahaha.

Okay, since aku ada bagitau pasal final exam aku pada previous post, I would like to tell you how the exam end up. Making the report was fine, macam biasalah, aku bila mengarang boleh buat novel. Especially in english. Alhamdulillah, walaupun banyak aku buat last minute sebab bangang asyik nak delay, maka berpeluhlah aku menyiapkan report tue dalam masa yang singkat. 
Baru 25% siap, dah terpaksa packing balik UiTM Dungun. Sampai Dungun, masyaAllah, ingatkan dapat four person dorm, rupa2nya dapat dorm style rumah panjan…

Lamanya...

Salam.

Lama sungguh tak update blog nie.

Hrm...

Takper.

Malam nie jugak aku update...

Tunggu tau.