Tuesday, January 25, 2011

Daddy and Me...

So, daddy datang 2 days ago... Not to visit me... Tapi dia ada meeting kat Putrajaya. Since aku ada kat Shah Alam, I would be an awesome driver to drove my dad around town...

I amik cuti yesterday. Bawak daddy pegi Putrajaya. Neves kot, why? Sebab berpura-pura dengan ayah that I know the jalan to Putrajaya but I really didn't. Nasib baik dah tanya Khuza and Pa'an awal2, so ada sket la clue dalam otak nie nak pegi P.Jaya.

Anyway, balik je Putrajaya, kitorang pegi Uptown. Daddy beli kasut and also belikan aku kasut. 2 pairs... Demand sangat kau, Amar! Hahahaha...

And two hours ago, hantar ayah balik ke stesen bas ntuk amik balik ke Terengganu... Thanks daddy for visiting... It was great... Nanti daddy datang lagi angkut mummy and siblings...

Can't wait.

Pictures will be updated, ok.

Hehehe...

p/s: saya hanya bergedik di sini dengan menggunakan "daddy" and "mummy", ok. saya tak cam tu kat umah... :)

No comments:

Post a Comment